Un veí de Prats fa una pàgina a Internet i denuncia que l’alcalde (que és un alt càrrec d’ERC a Catalunya) el té marginat


L’alcalde de Prats de Lluçanès el sociòleg Isaac Peraire ha anat prosperant a la cúpula d’ERC a Barcelona. En la seva estratègia transmet una imatge de voler promocionar la serietat, la transparència i un perfil que busca el suport dels sectors més esquerranistes dins del partit. Ell mateix destaca la seva vessant molt d’esquerres.

Però a aquesta tàctica li ha sortit un problema. A Internet hi ha una pàgina molt crítica contra ell. És a:

https://www.change.org/p/isaac-peraire-quiero-que-los-servicios-sociales-de-prats-de-llu%C3%A7anes-me-traten-dignamente

En aquesta pàgina un senyor (un ciutadà) amb raó, o no, ve a dir que es considera totalment marginat per l’Ajuntament de Prats i pel seu alcalde Isaac Peraire.

Llegint tot el què diu aquest senyor en la seva queixa (tingui raó, o no, en tot el què diu) és evident que Isaac Peraire està cometent un error. Un error de comunicació.

Falta veure aquí la versió oficial d’ell com alcalde (o de l’Ajuntament). Peraire hauria d’emetre un comunicat oficial explicant la seva versió dels fets denunciats. Perquè si no ho fa (que sembla que prefereix “despreciar” a aquest senyor -tant respectable com tothom- i no fer-li ni cas) permet que es generin tota classe de rumors i que després de llegir tot el que aquest senyor explica qualsevol personal pugui tenir dubtes seriosos sobre què li han fet des de l’alcaldia de Prats.

Un alcalde com Isaac Peraire que és un alt dirigent d’ERC a nivell de Catalunya i que predica la sensibilitat social i la transparència ha d’entendre que ha de fer un comunicat oficial per aclarir aquesta denúncia i posar-lo a Internet.

Si no ho fa s’equivoca i posa en dubte la imatge de persona “molt d’esquerres” que tant pacientment s’ha volgut anar creant.

 

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *