Un record a St. Quirze per Montserrat Roca Vilageliu


 

ESTARIA BÉ QUE ES DEDIQUÉS ALGUN CARRER, CARRERÓ O ESPAI ADIENT EN RECORD DE LA MONTSERRAT ROCA (O SE LI POSÉS UNA PLACA EN ALGUN LLOC)

És molta la gent en aquest poble que va començar a aprendre anglès i/o francès a les classes particulars a casa de la Montserrat Roca Vilageliu (que va morir fa un temps). La tasca de la Montserrat (que tenia un nivell molt alt per ser una autodidacta) és molt lloable i més tenint en compte la quantitat d’anys que s’hi va dedicar (especialment en una època que la gent que vivia per aquí tenia poques possibilitats de poder aprendre idiomes i cultura d’altres països).

Hem vist, fins ara, a la premsa local un parell o tres de cartes al director que buscaven elogiar i recordar la tasca de la Montserrat escrites per diverses persones.

Bé…per la nostra banda, des d’aquesta web ens afegim la gent que creuen que caldria d’alguna manera preservar el record de la Montserrat Roca i de la seva tasca en aquest nostre poble (i per extensió en l’àmbit del Bisaura).

Seria bo que les institucions competents en aquesta matèria prenguessin nota i reflexionessin sobre quina seria la millor manera de preservar el record d’aquesta senyora (carrer, placa….el què sembli més adient).

 

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *