SERVEIS D’ELABORACIÓ DE TOTA CLASSE DE TEXTOS I DE REDACCIÓ DE TOT TIPUS DE REVISTES, LLIBRES I CATÀLEGS PER ENCÀRREC.

 

Si vostè necessita algú per redactar revistes i textos del tipus que sigui, i necessita algú que li escrigui un llibre, o un catàleg, de la classe que sigui, es pot posar en contacte amb Albert Anglada (serveis professionals).  Tel. 675 071 577. E-mail: albert@albertanglada.com. Poden trucar en horari d’oficina. Disposem de tots els equipaments informàtics adequats per editar publicacions.

—————————————————————————————————————————————————————

Veure informació de protecció de dades al final d’aquesta pàgina.

Sempre les úniques dades que demanem són les estrictament necessàries per fer factures. I prou.

—————————————————————————————————————————————————————–

I ASSESSORAMENT PERSONALITZAT DE COMUNICACIÓ EN SITUACIONS DIFÍCILS I DE CRISI.

Veure apartat “Qui sóc?” d’aquesta web.

 

  SERVEIS D’ELABORACIÓ DE TOTA CLASSE DE TEXTOS I DE REDACCIÓ DE TOT TIPUS DE REVISTES, LLIBRES I CATÀLEGS PER ENCÀRREC.

 

Si vostè necessita algú per editar o redactar revistes i textos del tipus que sigui, i necessita algú que li escrigui un llibre, o un catàleg, de la classe que sigui, es pot posar en contacte amb Albert Anglada.

Disposem de tots els equipaments informàtics adequats per editar publicacions.

D’entre les feines fetes en aquest camp cal destacar els llibres següents:

7 llibres ordenats de més llegits a menys llegits (pel seu tiratge, difusió i vendes):

 

Primer. Presentat al Sant Jordi 2006. “Secretos de la Masonería”. En llengua espanyola. Autor: Albert Anglada. ISBN: 84-934843-0-X. Estudi sobre què són la maçoneria de tipus francès i la seva rival la maçoneria de tipus anglosaxó escrit per aquest assessor de comunicació. Editat en el seu moment per Ediciones del Equilibrio SL (editorial que actualment no existeix). Ha estat a la venda a totes les llibreries de l’Estat Espanyol del març del 2006 al juliol del 2010 (quatre anys i cinc mesos). Tiratge primera edició: 3.000 exemplars. Tiratge segona edició (maig 2008): 6.000 exemplars. El 2006 es va fer una presentació del llibre a El Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona, i també una altra a la llibreria-bar “Anònims” de Granollers. El 26 de abril del 2010 es va fer una altra conferència de promoció del llibre a la Llibreria Bertrand (és una cadena de llibreries present a diversos punts d’Espanya) de Barcelona en la Rambla de Catalunya, 37.

————————————————————

Las ventas del libro se han distribuido de la siguiente forma (aproximadamente) en las cuatro grandes áreas lingüístico-culturales de España:

A/ Zona de habla catalano-valenciana y aragonesa: 58’40%.

Entre Cataluña, Baleares, Aragón y la Comunidad Valenciana se han vendido el 58’40% del total repartido de la siguiente forma:

-Un 26% en Barcelona ciudad (y el resto de Cataluña y Aragón menos Osona y el Ripollès).

-Un 19% en las comarcas catalanas de Osona y el Ripollès (área de ciento ochenta mil habitantes de donde es originario el autor).

-Un 7’40% en la Comunidad Valenciana.

-Y un 6% en Baleares.

 

B/ Madrid, Castillas, Canarias y el Sur: 30’90%.

En la zona de Madrid, La Rioja, Cantabria, Castilla-León (menos la provincia de León), Andalucía, Extremadura, Castilla-La Mancha, Murcia, y Canarias un 30’90%.

 

C/ Zona vasco-navarra: 5’40%.

En el País Vasco y Navarra un 5’40%.

 

D/ Zona gallego-bable: 5’30%.

En Galicia, Asturias y la provincia de León un 5’30%.

 

Consulta del libro en fondos universitarios:

La Red de Bibliotecas Universitarias conjunta de las universidades españolas permite la consulta por Internet de las fichas de todos los libros que hay en los fondos de todas las universidades del estado.

El libro Secretos de la Masonería de Alberto Anglada ya está en estos fondos universitarios a disposición de toda la comunidad universitaria española.

Se puede consultar en la siguiente web:

 

http://rebiun.crue.org/

Se trata de buscar por el nombre de autor (anglada alberto) en la referencia “todos los catálogos”.

El libro está incluido en el apartado dedicado a la relación entre masonería y España junto con otros libros bastante famosos (que tratan el tema desde diferentes ópticas).

——————————————————————————————————————–

 

Segon. Presentat al Sant Jordi 2009. “Pa Artesà”. En llengua catalana. Distribuït per totes les llibreries de Catalunya de març 2009 a juliol 2010. Autor: Xavier Puigseslloses (forner de Folgueroles). Coordinador: Albert Anglada. ISBN: 978-84-934843-2-3. Fotografies de Carles Costa, i il·lustracions de Toni Ortiz. Tiratge primera edició: 1.000 exemplars. Presentacions fetes a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles, a l’Aula de Panificació de la Universitat de Vic i a El Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.

—————————————————————————————–

D’altra banda, Albert Anglada ha publicat també els següents estudis sobre l’àrea d’Osona i el Ripollès entre 1992 i 1999 que també es poden trobar a la venda a la llibreria La Tralla de Vic:

 

Tercer. Guia de llocs patriòtics de la comarca d’Osona. 23×16 cm. 87 pàgines. Amb fotografies de llocs emblemàtics de Vic, Les Masies de Roda, Manlleu, Montesquiu, Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Prats de Lluçanès, Folgueroles, Tavèrnoles. Santa Maria de Corcó-l’Esquirol, Vidrà, Perafita i Tona. 1994. ISBN: 84-920329-0-1. Tiratge: 1.200 exemplars. El Consell Comarcal d’Osona (1991-1995) en va adquirir una quantitat per regalar als càrrecs públics de tots els municipis de la comarca. Se’n han venut per sobre de mil cent exemplars.

No es va fer cap acte de presentació pública d’aquest llibre.

 

Quart. Història del poble de Montesquiu. Un itinerari per descriure els fets, els ambients i els personatges d’un singular municipi català, escrit per encàrrec per Albert Anglada el 1994 i editat per l’Ajuntament de Montesquiu. Hi ha una edició en tapa dura i una altra de tapa senzilla. 30x22cm. Editat amb el suport de la Diputació de Barcelona. 297 pàgines amb moltes fotografies del municipi que va néixer com a tal el 1934. ISBN: 84-606-1948-6. Tiratge: 2.000 exemplars. El comercialitza l’Ajuntament de Montesquiu i en van repartir un a cada família en un municipi de prop de mil habitants. És una eina que tenen de promoció del poble (també per regalar a visites oficials, etc…).

 

La presentació del llibre es va fer a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montesquiu.

 

Aquest llibre es pot trobar a la venda també al mateix Castell de Montesquiu.

 

Cinquè: Retalls d’història del segle XIX. (A St. Quirze de Besora). Escrit en col·laboració. Editat per la revista local El 855. Col·lecció d’història local, número 2. 1996. 23×17 cm. 68 pàgines amb algunes fotografies del poble. ISBN: 84-921399-1-9. Tiratge: 1.000 exemplars (se’n va regalar un exemplar a cada família d’aquesta població de 2.000 habitants gràcies al patrocini de diverses persones particulars). El comercialitza la revista El 855.

 

La presentació es va fer a la sala d’actes Pompeu Fabra de la Caixa de Manlleu de Sant Quirze.

 

Sisè: L’Esclat d’odi que va dividir un poble. Història de la República i la guerra civil a Sant Quirze de Besora (1931-1939). 1992. 23×16 cm. 111 pàgines. Amb unes pàgines de fotografies en blanc i negre del poble, i referents al seu passat. El llibre és un treball monogràfic sobre la guerra civil en el qual hi han col·laborat una quarantena de persones de la localitat i els seus entorns. ISBN: 84-604-3112-6. Tiratge: 500 exemplars. S’han venut quasi tots els exemplars.

 

La presentació es va fer a la sala d’actes Pompeu Fabra de la Caixa de Manlleu de Sant Quirze.

 

Setè: Pels camins d’una terra antiga. La crònica d’un viatge per la història de Sora. 21x14cm. 63 pàgines. És un itinerari que permet al lector descobrir els atractius d’una vall relativament secundària de la geografia catalana. 1999. ISBN: 84-605-8834-3. Tiratge: 500 exemplars. Se’n n’han venut una mica més de la meitat del tiratge (uns 280 exemplars).

 

Es va fer una primera presentació a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sora. I una segona presentació a la sala de la Llibreria La Tralla de Vic. I una tercera presentació a la sala d’actes de la Caixa de Manlleu de Sant Quirze de Besora.

 

Les fitxes de tots aquests llibres es poden consultar al Fons d’Història Local de Catalunya de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Diputació de Barcelona, per Internet a

 

http://gw22-vtls.diba.es/cgi-bin/fhl/chameleon

També ha fet algunes conferències relacionades amb aquests llibres.

 

—————————————————–

AVÍS LEGAL:

 

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la legislació de protecció de dades personals, les úniques dades que demanem a la clientela per feines concretes són només les necessàries per elaborar les  factures. Les factures es guarden en un fitxer físic en suport paper registrat a l’Agència de Protecció de Dades, codi d’inscripció 2022030376. Hisenda obliga a guardar totes les factures durant un període d’anys determinat. En cap cas les dades tenen un altre ús que l’indicat ni es cedeixen a ningú.

De tota manera, si desitja exercir els drets d’accés, rectificació i oposició a les dades que m’ha facilitat per les factures pot enviar un e-mail a: albert@albertanglada.com

Albert Anglada Freixer:

(Director de la web del Dossier confidencial, del Dossier confidencial (B-2335-2003) i responsable de fitxers) és assessor de comunicació, petit editor i escriptor (professional autònom).

NIF: 77737266 A.

C/ del Pont, 2, 3er pis part posterior (és un domicili particular).

(08580) -St. Quirze de Besora (Barcelona).

Telèfon: 675 071 577. E-mail:albert@albertanglada.com