Només queden a la venda 80 exemplars del llibre “Poder i diners de la Jet-Set” en set mesos


LA SEGONA PART SORTIRÀ A INICIS DE FEBRER DEL 2018 I A MÉS D’OSONA I EL RIPOLLÈS TAMBÉ ESTARÀ A LA VENDA A MANRESA, GRANOLLERS I OLOT (hi haurà també alguns temes del Bages, el Vallès oriental i La Garrotxa).

 

El meu llibre “Poder i diners de la Jet-Set d’Osona i el Ripollès (1)” està agradant molt. Ara fa quasi set mesos que ha sortit. En quasi set mesos s’ha esgotat el 84% del tiratge (que eren 500) i només queden a la venda 80 exemplars.

A més de l’impacte inicial, el llibre es va venent de manera continuada sovint gràcies al boca-orella (les recomanacions de gent que ja l’ha llegit). Està agradant molt.

Està a cinc llibreries de Vic, dues de Manlleu, una de Ripoll, una de Torelló, una de Tona, una de Campdevànol, una de Sant Joan de les Abadesses, una de Sant Hipòlit, una de Les Masies de Voltregà, dues de Sant Quirze, una de Montesquiu, una de Prats de Lluçanès i a també al bar de L’Arcadi Font de Sora. Total 19 punts de venda.

I també es pot trobar a les meves parades del mercat de Vic el dissabte i Sant Joan el diumenge.   S’han fet presentacions del llibre a: Vic (La Tralla), Manlleu (L’Ateneu), Torelló (la biblioteca), Ripoll (la biblioteca), Tona (la biblioteca) i St. Quirze (la sala d’exposicions Can Tija).

L’any que ve sortirà la segona part. En faré un cada any fins que esgoti els temes (però la jet-set dóna molt de si. Hi ha material per anys).

La segona part sortirà a inicis de febrer del 2018 i a més d’Osona i el Ripollès també estarà a la venda a Manresa, Granollers i a Olot (hi haurà alguns temes també del Bages, del Vallès oriental i La Garrotxa).

About author

This article was written by admin

Comments

Comments (1)
  1. Número 3. Abril de 2017 – LA RESISTÈNCIA says - Posted: 20 abril, 2017

    [...] I, finalment, destacar la recent aparició de Poder i diners de la jet set d’Osona i el Ripollès (I), un llibre-reportatge del món de l’«alta societat» d’aquestes comarques, que ha escrit, editat i publicat el company i amic Albert Anglada i que ja es presenta en diverses poblacions. [...]

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *