En 6 mesos i mig ja s’han venut 350 exemplars del llibre de la JET-SET (2) quasi més de la meitat (58%) del tiratge


EN SIS MESOS I MIG S’HAN VENUT UNS 350 EXEMPLARS DEL LLIBRE “PODER I DINERS DE LA JET-SET D’OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, EL VALLÈS ORIENTAL I LA GARROTXA (2)” UN 58% DEL TIRATGE:

La venda del llibre aquest estiu 2018 s’ha incrementat notablement. I es veu a venir que la bona ratxa continuarà durant la tardor.

En els primers sis mesos i mig de sortida al mercat (des de l’1 de febrer 2018) se’n han venut uns 350 exemplars (un 58% del tiratge total que són 600) i estarà a la venda durant tot l’any 2018 i el 2019 fins que s’esgotin els 600 exemplars del tiratge total.

Igual que el primer llibre aquest segon llibre també es va venent mica en mica i pràcticament a tot arreu. La gent el llegeixen i el recomanen.

El primer llibre (el del 2017) es va esgotar l’abril del 2018 després de 15 mesos a la venda. Com a molt en podria quedar algun exemplar en alguna llibreria concreta però jo en aquests moments ja no en tinc cap exemplar disponible per vendre. Se’n van fer 510 exemplars i se’n van vendre molts després de Sant Jordi (a l’estiu i a la tardor).

 

El tercer llibre sortirà la primera setmana de febrer del 2019. I com el segon també estarà a la venda a Manresa, Granollers i Olot (on ha trobat bona acollida) a més d’Osona i el Ripollès.

 

Mica en mica. Es tracta d’implantar aquest llibre anual al territori de la Uvic-Ucc. I així es va convertint en un mitjà de comunicació especialitzat.

El llibre està a la venda a quatre llibreries de Vic, a tres llibreries de Manresa (una d’elles de llibres vells), a dues llibreries i un restaurant-llibreria de Granollers, a dues llibreries de Manlleu, a dues llibreries de Sant Quirze de Besora, a una llibreria d’Olot, a una llibreria de Ripoll, a una llibreria de Prats de Lluçanès, a una llibreria de Tona, a una llibreria de Sant Joan de les Abadesses, a una llibreria de Sant Hipòlit de Voltregà, a una llibreria de Montesquiu i a un bar de Sora.

 

I també es pot trobar a les meves parades de llibres vells i antics del mercat de Granollers el dijous, del mercat de Santa Susanna (a la platja) el divendres, del mercat de Vic el dissabte, i del mercat de Sant Joan de les Abadesses el diumenge.

 

En total són 26 punts de  venda a tot el territori on té centres la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Uvic-Ucc).

 

 

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *