El president del PDECAT d’Osona ha demanat a ERC que trenqui el pacte amb el PSC (PSC-PSOE) a Manlleu


El president comarcal d’Osona del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECAT) Ignasi Puig ha acompanyat als delegats del seu partit a Manlleu en una reunió amb l’alcalde d’ERC Àlex Garrido per demanar-li que trenqui el pacte que té amb el PSC (PSC-PSOE) i pacti amb el PDECAT per fer un govern independentista.

Ignasi Puig i els dirigents del PDECAT a Manlleu han assegurat a Garrido que no li demanaven res a canvi. Que ho feien pels difícils moments que viu Catalunya. En definitiva, ho feien per patriotisme.

ERC de Manlleu tot i que cada dia té més difícil de justificar el seu pacte amb el PSC (PSC-PSOE) (i més després de la dimissió de Dolors Collell de l’equip de govern recentment per la repressió que està exercint l’Estat contra l’independentisme) no vol trencar el pacte.

En canvi ERC de Barcelona ho veu diferent i està pressionant Colau perquè trenqui amb el PSC (PSC-PSOE) si vol el seu suport.

La complicada situació política que viu Catalunya l’octubre del 2017 ha dut a ERC de Barcelona a decidir que no recolçaran més a l’equip de govern d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona mentre aquesta no trenqui el seu pacte amb el PSC (PSC-PSOE).

El total aliniament del PSOE amb el PP  i Ciutadanos en el conflicte amb el bloc independentista català a nivell espanyol porta a ERC de Barcelona a prendre aquesta decisió.

A la pràctica això representarà greus dificultats per la gestió de Colau i pot portar quasi a un bloqueig de les seves polítiques locals.

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *