Distribució per territoris dels 350 exemplars del llibre Jet-Set (2) venuts en 6 mesos i mig del 2018


De febrer a mig agost (sis mesos i mig) del 2018 s’han venut uns 350 exemplars del llibre “PODER I DINERS DE LA JET-SET D’OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, EL VALLÈS ORIENTAL I LA GARROTXA (2)”. En total s’ha venut ja un 58% del tiratge en conjunt.

Per la quantitat de gent que em coneix (i l’interessen les meves investigacions per territoris que faig) d’aquest segon llibre de la Jet-Set n’he fet sis-cents exemplars calculant que el repartiment aniria de la següent manera:

 

-La meva parada de Vic (i les llibreries d’Osona i Manresa) en podrien vendre potencialment uns 470 exemplars (400 a Osona i 70 al Bages).

Pels resultats dels primers sis mesos i mig (de febrer a mig agost) a Osona i el Bages se’n han venut en total uns 250 que ja és actualment un 53% del total que es volia aconseguir.

 

-La meva parada de Sant Joan de les Abadesses (i les llibreries del Ripollès i Olot) en podrien vendre potencialment uns 75 exemplars (50 al Ripollès i 25 a La Garrotxa).

Pels resultats dels primers sis mesos i mig (de febrer a mig agost) al Ripollès i la Garrotxa se’n han venut uns 65 que ja és actualment un 86% del total que es volia aconseguir.

 

-I la meva parada de Granollers (i a les llibreries de Granollers) se’n podrien vendre potencialment uns 55 exemplars.

Pels resultats dels primers sis mesos i mig (de febrer a mig agost) al Vallès oriental se’n han venut uns 35 exemplars que ja és actualment és un 63% del total que es volia aconseguir.

 

 

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *