Crítiques a que l’alcalde Vilamala hagi dut les oficines municipals a la casa dels marquesos de Palmerola


Ara que ja fa temps que l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà té les seves oficines a la Casa Despujol (que havia estat dels marquesos de Palmerola) s’ha anat creant la impressió entre diferents sectors de la població que probablement no és un lloc massa pràctic per anar-hi la gent del municipi.

Tractant-se d’un municipi tant disgregat com és Les Masies de Voltregà la ubicació de les oficines municipals podia haver estat més estudiada.

D’altra banda, també hi ha un sector de gent que fa conya del fet que a un alcalde (Sergi Vilamala) i un equip de govern socialista els agradi tant tenir la seu en la casa que havia estat d’uns marquesos.

També (com que no és ben bé a peu de carretera) hi una important despesa d’enllumenat públic a través de faroles entre el trencant de la carretera i una vegada ja s’ha arribat a la casa.

La gent crítica amb el fet que s’hagin instal·lat aquí les oficines municipals considera que el manteniment d’una casa tant gran és costós pels pressupost local. No és funcional. I menys en èpoques com les actuals que hauria de primar l’austeritat i la sostenibilitat en els diners públics.

About author

This article was written by admin

Comments

No Comments

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *