Albert Anglada Freixer:

Director de la web del Dossier confidencial i del Dossier confidencial (dipòsit legal B-2335-2003). És assessor de comunicació, petit editor i escriptor (professional autònom).

NIF: 77737266 A.

C/ del Pont, 2, 3er pis part posterior (és un domicili particular).

(08580) -St. Quirze de Besora (Barcelona).

Telèfon: 675071577. E-mail:albert@albertanglada.com

Aquesta web va entrar a Internet el setembre del 2008.

————————————————————————-

ESPAI PUBLICITARI PER POSAR ANUNCIS EN LA NOSTRA WEB.

Anunci amb text i enllaç cap a la web de l’anunciant en aquesta portada.

21 euros mensuals (IVA inclòs)

Persones interessades podeu trucar al 675 071 577 (horari d’oficina). Contacte per e-mail: albert@albertanglada.com

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Veure informació de protecció de dades al final d’aquesta pàgina.

Sempre les úniques dades que demanem són les estrictament necessàries per elaborar factures. I prou.

———————————————————————————————————

Es tracta d’anunciar-se en aquesta web que és  d’informació altament especialitzada en política, negocis i el món de la Jet-Set d’ Osona i el Sud del Ripollès.

Veure audiència actualizada de la web a la secció “AUDIÈNCIA” de la portada.

————————————————————————————————————–

Aquesta web del DOSSIER CONFIDENCIAL té un important públic de professionals i empreses d’Osona i el Sud del Ripollès. Albert Anglada va portar la secció d’economia i negocis de La Marxa del 1989 al 1996 (set anys en l’etapa inicial de setmanari de la publicació) i té molts contactes en aquests ambients. La Marxa va viure dues etapes des de la seva creació el 1989 (es va publicar durant una vintena d’anys aproximadament). Primer era un setmanari i després es va convertir en un diari gratuït.

En aquest sentit, el perfil d’anunciant és gent que ofereixi serveis per empreses i professionals. Tota la gent que coneixen Albert Anglada, un entorn ampli de relacions creat durant més de vint anys d’exercici professional en aquest territori, veuen habitualment aquesta web. Anunciar-s’hi és una manera d’arribar-hi.

————————————————————-

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la legislació de protecció de dades personals, les úniques dades que demanem a la clientela per feines concretes són només les necessàries per elaborar les  factures. Les factures es guarden en un fitxer físic en suport paper registrat a l’Agència de Protecció de Dades, codi d’inscripció 2022030376. Hisenda obliga a guardar totes les factures durant un període d’anys determinat. En cap cas les dades tenen un altre ús que l’indicat ni es cedeixen a ningú.

De tota manera, si desitja exercir els drets d’accés, rectificació i oposició a les dades que m’ha facilitat per les factures pot enviar un e-mail a: albert@albertanglada.com

Albert Anglada Freixer:

(Director de la web del Dossier confidencial, del Dossier confidencial (dipòsit legal B-2335-2003) i responsable de fitxers) és assessor de comunicació, petit editor i escriptor (professional autònom).

NIF: 77737266 A.

C/ del Pont, 2, 3er pis part posterior (és un domicili particular).

(08580) -St. Quirze de Besora (Barcelona).

Telèfon: 675 071 577. E-mail:albert@albertanglada.com