AVÍS LEGAL:

 

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la legislació de protecció de dades personals, les úniques dades que demanem a la clientela per feines concretes són només les necessàries per elaborar les  factures. Les factures es guarden en un fitxer físic en suport paper registrat a l’Agència de Protecció de Dades, codi d’inscripció 2022030376. Hisenda obliga a guardar totes les factures durant un període d’anys determinat. En cap cas les dades tenen un altre ús que l’indicat ni es cedeixen a ningú.

De tota manera, si desitja exercir els drets d’accés, rectificació i oposició a les dades que m’ha facilitat per les factures pot enviar un e-mail a: albert@albertanglada.com

————————————————————————–

SEMPRE LES ÚNIQUES DADES QUE DEMANEM SÓN LES ESTRICTAMENT NECESSÀRIES PER FER FACTURES. I PROU.

——————————————————————————–

Albert Anglada Freixer:

(Director de la web del Dossier confidencial, del Dossier confidencial (dipòsit legal B-2335-2003) i responsable de fitxers) és assessor de comunicació, petit editor i escriptor (professional autònom).

NIF: 77737266 A.

C/ del Pont, 2, 3er pis part posterior (és un domicili particular).

(08580) -St. Quirze de Besora (Barcelona).

Telèfon: 675 071 577. E-mail:albert@albertanglada.com

Aquesta web va entrar a Internet el setembre del 2008.

 

Els drets de propietat intel·lectual sobre la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat d’Albert Anglada. Tots els continguts excepte les imatges (que tenen drets d’autor) es poden reproduïr citant-ne la procedència.

Les fotografies, vídeos o articles d’opinió són propietat dels seus autors i, per tant, és necessari el seu permís per reproduïr-los.

 

 

Comments

No Comments